23 Mei, 2013

Maixara (Promo Mei)

Assalamualaikum..^_^

1 botol= 60 biji

CARA MAKAN :-
(✔)Ambil sebiji sehari selepas makan sebelum tidur.
(✔)Pastikan minum air dengan banyak kerana Glutathione yang ada di dalam Vit C
MAIXARA ini berupaya menyingkirkan toksin di dalam badan dan air adalah
penting untuk membantu toksin keluar daripada badan.
(✔)Sesuai untuk lelaki dan perempuan.
(✔)Tidak sesuai untuk kanak-kanak walaupun ianya sedap.

Kebaikan Maixara

Assalamualaikum.. ^_^



KELEBIHAN MAIXARA C SENTIAL

*Amat berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin dan gebu
*Mengekalkan kelembapan kulit
*Menghilangkan bintik-bintik hitam/jeragat
*Memudarkan lingkaran gelap bawah mata
*Mengekalkan kelembapan
*Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis *Merawat batuk/selsema/demam
*Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut
*Anti penuaan dan anti oksida
*Membantu mengurangkan masalah sinus/resdung dan alahan *Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu rosak *Mengekalkan kesihatan gusi dan gigi
*Mengangkat kembali kulit yang kendur
*Merawat rambut gugur
*Merawat kulit kusam dan kering
*Merawat kulit berkedut
*Merawat masalah pori terbuka atau kulit berminyak
*Menaikkan semula kulit wajah, payudara dan punggung yang 'jatuh'
*Menegangkan kulit perut yang menggeleber

Kandungan Maixara C Essential

Assalamualaikum..^_^


kandungan Maixara C-Sential.

1) Vitamin C (1,000mg)
2) Collagen (4,000mg)
3) Glutathione (3,000mg)
4) Ekstrak Strawberry (2,000mg)
KENAPA MAIXARA C SENTIAL MENGGUNAKAN KOLAGEN DARIPADA IKAN ?

KANDUNGAN UTAMA: VITAMIN COLLAGEN GLUTATHIONE
Kajian menunjukkan bahawa struktur kolagen ikan lebih mirip dengan kolagen manusia dan molekulnya yang lebih kecil amat mudah dise...rap dan dihadap oleh tubuh, seterusnya membentuk semula kolagen yang kian susut pada bahagian kulit, tulang, sendi dan lain-lain bahagian badan. Kajian klinikal awal juga menunjukkan pengambilan kolagen ikan pada sukatan yang betul selama 66 hari berturut, mampu memperbaiki penuaan kulit sebanyak 80%

Cara yang betul menggunakan Bedak Arab Kokuryu

Assalamualaikum.. ^_^

1. SEBELUM GUNA BEDAK ARAB PASTIKAN KESELURUHAN SPAN DIBASAHKAN (span jgn terlalu basah & jgn terlalu kering... agak2 bedak blh lekat elok le)

2. PERAHKAN SPAN

3. SAPU SPAN PADA BEDAK ARAB (klu bedak arab tu first time diguna kena sapu span tu kuat sikit pada bedak br bedak lekat elok.... maklum le bedak tu baru nak guna permukaan bedak tu tak licin lg)

4. KALAU SAPU BEDAK TU TAK PERLU BANYAK2 SEBAB BEDAK DI MERESAP PADA KULIT & NAMPAK SEKATA... JUGA BERTINDAK IKUT DARAH SO SAPU BIASA2 AJE YE

5. SETERUSNYA SAPUKAN BEDAK PADA MUKA ANDA.. RATAKAN DGN SEBAIKNYA

6. LEPAS GUNA PASTIKAN ANDA BASUH SPAN BEDAK ARAB TU.. BOLEH BASUH GUNA PENCUCI MUKA ATAU MANDIAN BABY ( jgn biar span tu x basuh takut kuman melekat tak elok le nak pakai kat muka )

7. TIME BASUH TU GOSOK2 LE SIKIT SPAN BAGI KELUAR KESAN BEDAK TU

8. SETERUSNYA BILAS DGN AIR BERSIH lps basuh sure anda tengok span tu bersih n putih macam asal.. mmg puas hati...

9. LEPAS BASUH BOLEH MASUKKAN SPAN DALAM PLASTIK YANG DAH SEDIA ADA TU ( jadi span & plastik tu jaga le baik2 )

10. PERLU DIINGATKAN... SEBELUM MASUKKAN SPAN DALAM PLASTIK PASTIKAN SPAN TU KERING DULU.. ANGINKAN LE KEJAP SEMINIT DUA (jgn terus masukkan span yg basah dalam plastik coz nanti berbau busuk n berkulat.)

Kelebihan Sponge Beauty Kokuryu:
(1)sangat lembut di pipi
(2) bagus untuk urutan dimuka
(3) walau anda makeup setebal mana pun... sangat senang dan mudah untuk menanggalnya
(4) kulit muka bersih sempurna
(5) beauty sponge tetap utuh bersih putih
(6) TETAP WANGI jika dibasuh dgn cara yang betul


Bedak Arab

Assalamualaikum.. ^_^

Bedak Arab merupakan powder digabungkan dgn krim kecantikan secara saintifik membentuk powder, foundation, moisturizer dalam satu.

Kokuryu Super Summer Cake atau nama mudahnya Bedak Arab adalah produk kecantikan yang baru diperkenalkan di Malaysia.. Bedak Arab nie adalah produk dari Jepun, hasil kajian di Filipina Cherry Laboratory. Sangatlah senang dipakai. Beberapa minit menjadikan kulit muka seakan-akan kita pernah masuk kelas make up! Akan kelihatan lembut, gebu, bercahaya, berseri, cun dan yang penting terasa ringan di muka (tak melekit lansung!)

TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!
1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation dan alas bedak...sangat jimat!
2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya, 

     Sesiapa sahaja sesuai pakai.
3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah.
4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda.
5. Mengecutkan jerawat.
6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik.
7. Tahan Selama lebih 8 jam.
8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit.
9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat.
10. Sesuai untuk semua aktiviti. Santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap.
11. satu bedak compact boleh tahan sampai 3 bulan.








HARGA JUALAN
RM60.00 (WM)
RM65.00 (EM)

04 Mei, 2013

Aura White with Free Gift

Assalamualaikum..^_^

MARI DEKAT MARI DEKAT.. IMA NAK BAGI HARGA DISKAUN UNTUK AURA WHITE NI.KHAS UNTUK PENGUNJUNG BLOGSHOP IMA.SILA LIHAT DETAIL KAT BAWAH. SEBARANG PERTANYAAN BOLEH SMS IMA 0194876298 ATAU EMAILKAN KE ima_collection@hotmail.com
KALAU BOLEH, TERUS SUBMIT ORDER DAN JIKA IMA TAK REPLY DALAM MASA 24 JAM SILA SMS IMA. ^_^

PRODUK: AURA WHITE 900 000mg (5XCELLSTEM)



Aura White Pekej  -RM150 (S/m) / RM160 (S/S) 
[+] PERCUMA 1pc Shaker!
[+] PERCUMA 1pc 3D Mask!
[+] PERCUMA 1pc Collagen Eye Mask!
[+] PERCUMA 1pc Collagen Lip Mask!
[+] PERCUMA 1pc Sheseido Black Mask!
[+] PERCUMA 1pc Eyeliner!
[+] PERCUMA 4pcs Foot Detox!
[+] PERCUMA 1pc Beauty Rice Soap!
[+] PERCUMA 1pc KISS BEAUTY Lip Gloss!
[+] PERCUMA Delivery By Poslaju!

Amaran memakan Figure Up


SIAPA YANG DILARANG MENGAMBIL FIGURE UP??

* Mempunyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular
* Ketagihan dadah, ubat atau alkohol
* Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati
* Wanita yang mengandung
* Berumur kurang dari 18 tahun dan melabihi 60 tahun

02 Mei, 2013

Cadangan Hantaran


1 watch 66 style. 
Jam tangan wanita yang mempunyai 6 strape dengan warna yang berbeza dan 11 ring juga berbeza warna.Boleh ditukar mengikut citarasa. Disertakan dengan box berwarna ungu berbentuk love,
Sesuai dijadikan hantaran atau hadiah.
Jenama: Sophie Paris
Harga Asal: Rm88
Harga Promosi: Rm70 Free Postage

Berminat??
Sms ke 019 4876298
atau emailkan ke ima_collection@hotmail.com

01 Mei, 2013

Secret Bust Up

Secret Bust Up Pueraria Mirifica ialah produk untuk membesarkan payudara yang kecil dan menegangkan payudara yang kendur. Kandungan pueraria mirifica yang terdapat dalam produk ini sangat tinggi iaitu 8000mg (extra 22,000mg). Ini memberikan kelebihan kepada produk ini berbanding produk lain..



5 BAHAN UTAMA SECRET BUST UP:
*Pueraria mirifica gred terbaik (8,000mg, extra 22,000mg)
*6000mg Hydrolyzed marine collagen per sachet
*Vitamin C
*Glutathione
*Campuran madu lebah, apricot extract dan tomato extract

 1 BOX (30 SACHET UNT 1 BULAN )
HARGA: RM 127.00 (S/M)
              RM 130.00 (S/S)
[HARGA TERMASUK POS]




*************************************************************

WHITELIGHT TOOTH Whitening


White Light Tooth Whitener System - Revolusi baru rawatan pemutihan gigi profesional yang unik dan dicipta khusus untuk dibuat sendiri di rumah dengan selesa dan mudah! Hanya dalam 10 minit mampu menghilangkan noda/kesan kuning/gelap pada gigi yang selalunya berpunca dari pemakanan seperti kopi, teh dan jus atau akibat merokok dan penuaan. Teknologi yang hampir sama seperti digunakan doktor gigi, tahan lama dan murah. Formulasi dua jenis gel istimewa yang bergabung dengan teknologi pencahayaan LED persis laser ini memastikan ia diserap jauh ke dalam tanpa merosakkan lapisan gigi bagi menghapuskan kotoran dan memberikan kesan gigi putih berseri seperti yang anda ingini.


Pakej termasuk:
-White Light Transmitter
-White Light Gel And Applicator
-White Light 2 Lithium CR2025 Batteries



HARGA:
RM40 (Semenanjung)
RM45 (Sabah/ Sarawak)
[ Harga Termasuk Pos ] 

Cara Penggunaan Whitelight Tooth Whitening

CARA PENGGUNAAN:

- Gosok gigi seperti biasa menggunakan berus dan ubat gigi yang biasa anda gunakan sebelum diteruskan dengan rawatan pemutihan White Light.
- Campurkan kedua2 gel pemutih gigi secukupnya dan sapu pada applicator.
-Letakkan di depan gigi. Pastikan posisi tombol/punat transmitter di bahagian atas. Tekan tombol dan lampu akan menyala. Biarkan 10-15minit.
- Bersihkan gigi sekali lagi selepas rawatan. Cepat2 berkumur jika tertelan gel.
- Sepanjang tempoh rawatan (1 minggu) elakkan minuman berkafein seperti teh/kopi, minuman panas atau berais.



##  hasil pemutihan bergantung pada tahap kekusaman gigi individu dan warna asal gigi mereka. Dalam satu rawatan, anda boleh mengulanginya sebanyak 3 kali berturut2 untuk hasil lebih cepat (10 minit dalam satu masa, maka anda perlukan 30 minit - santai2 aje sewaktu menonton tv atau berada di hadapan komputer..) Ulangi langkah ini pada hari2 seterusnya untuk mendapat keputusan yang diidamkan dan gunakan White Light sebagai rawatan mingguan untuk terus mengekalkan warna gigi yang putih berseri. Turut sesuai digunakan oleh mereka yang memiliki gigi sensitif.

Sexy Payudara Serum


HARGA:
Rm47 (Semenanjung)
Rm50 (Sabah/ Sarawak)
[ Harga Termasuk Pos ]

Fungsi Dan Kesan Secret Bust up



10 SEBAB KENAPA SECRET BUST MENJADI PILIHAN TERBAIK?

1- Kesan terlihat seawal 5 hari kerana kandungan phytoestrogen dalam pueraria mirifica yang tinggi iaitu 1,000mg setiap sachet, dos yang paling maksimum untuk penyerapan lebih pantas dan berkesan.

2- Gabungan collagen dan pueraria mirifica memberi kesan memejalkan dan memontokkan tanpa kendur semula walaupun selepas berhenti pengambilannya.

3- Gabungan pueraria mirifica dan vitamin C memberikan kesan 10 kali ganda lebih pantas untuk pueraria mirifica menyerap ke dalam badan dan memberi efek yang cepat.

4- Perisa soya yang sangat sedap. Boleh dicampur bersama minuman kegemaran anda.

5- Sekotak tahan sebulan dengan harga yang PALING MURAH !!  kerana setiap kotak mengandungi 30 sachet dengan berat 25 gram persachet.

6- Boleh diambil sewaktu haid dan ibu menyusu bayi.

7- Buatan bumiputera Islam, 100% HALAL, tiada bahan gelatin yg haram, 100% buatan Malaysia.

8- Tiada kesan sampingan kerana 100% daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan.

9- Boleh diambil oleh wanita usia awal 20-an hingga usia 70-an.

10- Diakui keberkesanannya dengan banyak TESTIMONI PENGGUNA Malaysia

Cara Pengambilan Bust Up


CARA MAKAN SECRET BUST UP PUERARIA MIRIFICA:

- Boleh campur dalam minuman kegemaran kecuali teh atau kopi. Secret Bust Up juga boleh dibancuh dalam air suam dan air susu.
- Sehari 1 sachet dan diambil pada waktu malam sebelum tidur semasa perut kosong untuk penyerapan sepenuhnya dalam badan.
- Cara yang terbaik, mula makan produk ini pada hari pertama datang haid dan diteruskan makan secara konsisten sekali sehari sehingga 30hari untuk dapat hasil yang terbaik.
- Diwajib mengamalkan pengambilan susu setiap hari dalam tempoh pengambilan Secret Bust Up.



TIPS BERJIMAT dengan Secret Bust Up:

Langkah 1 :
Buka semua 30 sachet dan masukkan dalam satu bekas.
Satu bekas akan dapat 750 gram.
Mampu bertahan sehingga dua bulan atau lebih.

Langkah 2:
Makan dua sudu besar sehari

BB GCG PINKISH CREAM

 
DARI PINKISH BEAUTY COSMETIC
30ML
HARGA RM 66.00 Termasuk Postage
Gabungan 2 produk terbaik dari PINKISH BEAUTY yang bakal menjadi produk HOT! kerana ianya lebih bagus dari segala 2 way cake!


Gabungan 2 produk terbaik antara GOLDEN GOLLACEN GEL dan BB PINKISH.

Anda pasti sudah mengetahui kehebatan GOLDEN COLLAGEN GEL serta BB PINKISH ?

Nahh..terkini 2 produk digabungkan!!!!!



Kod pemilihan Supra Foundation


2W :- Putih Cerah (Zizie Ezzette)
3W :- Putih Pink ( Sofea Jane )
4W :- Sederhana ( Erra Fazira )
5W :- Sawo Matang / Hitam Manis (Linda Rafar / Nurul Ajai )
NB :- Kuning Langsat ( Lisdawati )
FS45 :- Kuning Langsat (Fasha Sanda )
FS38 :- Natural Melayu ( Vanida Imran )
FS36 :- Sawo Matang/Hitam Manis (Linda Rafar)

Supra Kryolan Foundation

Supracolor foundation adalah favourite makeup artist Indonesia dan Malaysia. Tengoklah artist Indonesia punya makeup.. Pergh! Cantik sangat!


Supra Foundation kini terkenal dan dipakai oleh kalangan artis dan mak andam. Kami Repack kepada  7gram agar kita semua mampu memilikinya.Hanya calitkan sedikit dan ratakan ke seluruh wajah.

  • Muka senang nak blend, senang nak sapu sebab licin.. Senang rata sebab senang sapu.. Flawless sebab senang rata..
  • Best cover sebab bila senang sapu, senang rata, tak payah sapu banyak kali sampai foundation pun hilang balik..

Nak muka macam plastik? Pakai je product nie. Muka nampak seakan lilin. Bila ambil gambar pun, muka akan jadi FLAWLESS!!! Lelebih lagi bila duduk jauh dari org, semua orang akan nampak bertapa uniknya muka seakan lilin tue.HiHi..

Cubalah. tak rugi pun. 100% product asli dari Germany yang di import KHAS untuk kita semua.^_^ 







Ciri-ciri produk :
- sesuai digunakan oleh orang yang kulitnya bermasalah seperti jerawat, ada kedut-kedut, kulit kasar (big open pores) kerana ia memberikan hasil yang flawless & paling bagus digunakan dengan tv paint stick bagi memberikan kesan tahan lama dan well-balanced.











SEKIRANYA BERMINAT NAK TRY BOLEH LA SMS/WHATSAAP/WECHAT IMA DI TALIAN 012 8706289
ATAU TERUS INBOX IMA KAT Ima Collection
Serius buyer only ye.


Figure Up

PRODUK SLIMMING UTK LELAKI DAN WANITA MASA KINI.
SETARAF DENGAN ACAIBERRY ABC KEKUATANNYA DAN KESANNYA.
DAPAT MENURUNKAN BERAT BADAN SEHINGGA 10 KG SEBULAN....
PERLU 1 BIJI JE SEHARI DAN SEBOTOL UTK 1 BULAN PENGAMBILAN..

Kandungan : 30 kapsul (1 Botol)-->1 Botol untuk 1 Bulan
1 Botol Rm 70 Termasuk postage
2 Botol Rm130 Termasuk Postage
3 Botol RM180 Termasuk Postage

Kapsul Figure-up adalah formulasi bahan-bahan herba semulajadi yang bertindak menurunkan berat badan dan membakar lemak berlebihan di dalam tubuh badan. Tanpa perlu menahan lapar dan tidak membuat anda cirit-birit. Dikeluarkan dari kilang bertaraf GMP dan diselia dengan begitu rapi semasa proses pengeluarannya.


Kapsul “Figure-Up” mengandungi pelbagai jenis tumbuhan semulajadi seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera yang mempunyai fungsi pelangsing dan membakar lemak. “
Telah di ekstrak menggunakan teknologi moden yang canggih untuk menghasilkan produk yang mampu memberi kesan untuk menahan aktiviti enzim dalam perut dan usus supaya lemak berlebihan didalam makanan yang diambil tidak dapat diserap oleh tubuh.

Kesan ini dilihat pada najis yang berminyak semasa pembuangan air besar yang mana seseorang boleh mengeluarkan jumlah lemak yang sama seperti yang telah diambil. Dapat meningkatkan kadar metabolisma.

Ferwhite



Apa bahan yang dimasukkan-
1-kolegen -dah Faham kut utk apa....
2-l-glutathione -dia sorang saja lambat,perlu pada Pembantu utk cepat berkesan..Sapa? Ini lah yang orang tak Faham mengapa Kita berbeza dari yang lain....Kerana Kita Ada supporter kpd fereena iaitu...
3-vitamin utk Kulit A B C D E dan K
4-acaiberry-
5-mangosteen
6-l carnitine-anti aging
7-l-taurine-Bagi tenaga,letih Balik Kerja ,mlm ml suami selalu marah,jadi sebelum tidur ambil FER'WHITE utk kecantikan secara tak langsung Bagi tenaga utk bersama....
8-apple stem cell...bahan yang paling mahal sekali......
9-hyralonic asid
10-dextrose andyrous....anti penuaan
Dan lain lain lagi....
TAHUKAH ANDA?? SATU SCOP FER'WHITE BOLEH ANDA BLEND DENGAN AIS DAN DICAMPUR DENGAN APA JUGA BUAH BAGI MENAMBAHKAN KESEDAPAN.......SODAP NYER.........TAPI KESAN TETAP MANTAIN........


FERWHITE
1. 500 000mg
2. Campuran antara kolagen ikan talapia, L-Gluthatione, Acaiberry, Ekstrak maggis, Vitamin A,B,C,D,E & K , L-Carnitine, L-Taurine, Folic Asid, Hyarulonic Asid & paling best adala ingredient paling bagus paling mahal iaitu APPLE STEM CELL + GRAPE SEED EKSTRAK
3. Rasa yang pekat
4. Harga : RM95 (SM) / RM105 (SS)

Beli Aura White Dapat Free Gift



Assalamualaikum..^_^
Kini Aura White diupgrade dari 400 000mg (3x StemCell) kepada 900 000 mg (5x StemCelll) Namun Harga tetap sama! Jimat bukan.Kini 1 jar boleh diminum sehingga 2 bulan. Mari Shake shake Aura White.

RM150 (S/M)
RM160(S/S)
PERCUMA SHAKER
PERCUMA 3D DIAMOND SHEET MASK
PERCUMA SHEISEDO MASK
PERCUMA 10 BIJI VITAMIN RAMBUT
PERCUMA COLLAGEN CRYSTAL BIONIC EYE MASK
PERCUMA OBUSE TINT
PERCUMA SABUN SUSU BERAS
PERCUMA POS LAJU

Kenapa Aura White Tidak Perlukan KKM

Kenapa Aura White Tiada Kelulusan KKM?

Pertama sekali perlu faham bahawa Aura White adalah minuman kesihatan bukannya produk berjadual macam vitamin / ubat-ubatan. Ia dikalsifikasikan sebagai produk makanan/minuman. Oleh yang demikian, produk ini secara automatiknya dikawal oleh Pihak Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan (BKKM). Makanya, apa-apa produk makanan/minuman kesihatan tidak perlu berdaftar dengan KKM. Kerana produk seperti ini diselia di bawah Akta Makanan. Sama seprti produk Herbalife dan Innershine yang berdaftar dengan Akta Makanan.

P/s: Minum Tanpa Was-Was.. ^_^



Kebaikan Aura White



  • * Produk Aura White ini adalah produk minuman inovasi terkini untuk PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, EPAL DAN ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!!
  • Minuman Aura White inovasi kecantikan dari teknologi Jepun yang mempunyai campuran bahan sesuai untuk kulit asia 
  • Minuman ini bukan sahaja memberi kulit kita putih dan gebu malah memberi kesihatan dalaman di dalam badan kita. 
  • Jika kita hanya mengunakan produk kecantikkan untuk luaran tetapi tidak mengambil minuman kesihatan untuk dalaman tidak ada guna, mungkin disebabkan keletihan juga merupakan salah satu punca yang menyebabkan kulit muka dan badan kusam, berjeragat dan tidak bermaya disamping faktor kekurangan collagen
  • Kepada yang mempunyai masalah keguguran rambut atau kerosakkan rambut, di syorkan ambil minuman AURA WHITE L-GLUTATHION + TILAPIA COLLAGEN+VITAMIN C+HYALURONIC ACID+TRIPLE STEMCELL PHYTOCELLTEC . Ia bukan sahaja memberi rambut anda sihat malah kulit akan jadi putih dan gebu.
  • Sesetengah orang yang menggunakan produk kecantikan tidak nampak kesan atau bertambah teruk disebabkan masalah dalaman badan kita. Oleh itu saya syorkan anda pengambilan minuman AURA WHITE yang dapat selesaikan masalah anda Insyallah...



ANTARA KEBAIKAN AURA WHITE:


1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan
2) Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari
3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia
4) Merawat serta mencegat jerawat
5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK
6) Mengecilkan liang roma
7) Merawat Enzema dan Prorisis
8) Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit
9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE
10) Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut
11) Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan
12) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan
13) Mencegah kerosakan KOLAGEN
14) Meningkatkan daya ketahanan badan
15) Rambut dan kuku menjadi lebih sihat
16) Melindungi daripada sinaran UA-B
17) Menyembuhkan luka dan mencegah parut
18) Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga
19) Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh dan menghasilkan kulit lebih cerah

Aura White


AURAWHITE

1. 400 000MG
2. Campuran antara kolagen ikan tapalia, Gluthatione, Vitamin C, Hyaluronic Acid, dan bahan semulajadi seperti lemon, turnip, strawberry, maquiberry, papaya, sarang burung, astaxanthun, pineback dan tripple stem cell (tomato, roselle, apple)
3. Rasa sedikit cair (lemon berry)
4. Harga : RM150 (SM) / RM160 (SS)