12 Jun, 2013

Bedak Sejuk Tanaka

Assalamualaikum..
Sedang hangat diperkatakan sekarang ni bedak sejuk Tanaka. Semua orang nak cantik.Harusnya semua nak cuba.Hihi.. Sebenarnya bedak ni dah lama dah.Asal dari myanmar.dan nora danish sekeluarga dah lama guna.cuma baru sekarang ia popular bila DANISH EMPIRE ASSOCIATION repack dan relabel produk ni di malaysia.











Rahsia kulit cantik & gebu Nora Danish & Family..Nora Danish satu family da guna bedak ni dan jadikan amalam..spt yg semua maklum mak nora danish ni kan orang Myanmar so Originated from Myanmar. Fungsi Tate ni mcm bedak sejuk..

Kalau nak pakai mcm bedak sejuk, ambil sikit letak dlm piring campur dgn air, sapu kat muka..bila dah kering, gosok2 pastu lps 10minit baru bilas dgn air..kalau nak pakai mcm foundation, sapu je kat muka, pastu bole pakai make up..nak buat scrub pun bole..gosok2 kat badan, bole jugak ilangkan gatal2..

Tanaka Powder adalah berasal dari pokok tanaka yg digunakan oleh org2 Myanmar sebagai penjagaan wajah dan badan mereka dari jerawat, jeragat dan sinaran matahari.­.


More Info/Order SMS Only (ima-019 4876298)