17 Oktober, 2014

Holika Holika


Holika Holika - Aloe 99% Soothing Gel


Feature
A soothing gel containing 99% Aloe.
A fresh and fast absorbing feeling without sticky finish.
It helps to sooth all your irritated skin leaving a complete refreshing.
Multi care soothing gel that calms the reddened and sensetive face and body.

Contents
Containing 99% Aloe Barbadensis Leaf Juice

Skin Type
All skin type

Volume
250ml

How to use
Apply proper amount & spread evenly that calms the reddened and sensetive face and body.

•holika holika adalah gel serbaguna yang sesuai disapukan untuk seluruh badan.dari rambut hingga hujung kaki..fungsinya adalah sama seperti lidah buaya.







SEKIRANYA BERMINAT NAK TRY BOLEH LA SMS/WHATSAAP/WECHAT IMA DI TALIAN 012 8706289.
Serius buyer only ye.



15 Oktober, 2014

BVR Collagen

KANDUNGAN BVR COLLAGEN :

  • Pati Apple stem cell
  • pati strawberry stem cell
  • Pati marine collagen
  • vitamin c
  • vitamin e
  • pati gluthathion
  • serbuk mutiara.


KELEBIHAN BVR COLLAGEN :

  • menghilangkan jeragat dan parut2 dari dalam
  • melicinkan wajah
  • memutihkan seluruh badan termasuk bawah lengan,siku,celah peha,ketiak,dan belakang leher
  • seimbangkan berat badan
  • merawat jerawat dari dalam dan luar
  • mencantikkan bentuk badan
  • menaikkan seri wajah
  • awet muda
  • menghilangkan jeragat
  • memudarkan parut2 hitam
  • seimbangkan berat badan

CARA PENGGUNAAN BVR COLLAGEN :

1/2 sudu kecil setiap pagi dan malam.
Boleh juga dicampur didalam apa2 jenis supplement dan vitamin yang lain bagi mempercepatkan lagi kesan dan kebaikannya.




SEKIRANYA BERMINAT NAK TRY BOLEH LA SMS/WHATSAAP/WECHAT IMA DI TALIAN 012 8706289
ATAU TERUS INBOX IMA KAT Ima Collection
Serius buyer only ye.




Ovi Spa rendam kaki kurus seluruh badan

Assalamualaikum..

Ovi Spa..rendam kaki je dah boleh kurus.. Ye ke ni? hehe..macam mana pulak rendam kaki boleh kurus? macam tak betul je. Jangan.. jangan..jangan tak percaya.. Dengan Ovi Spa ia tak mustahil kerana bahan-bahan yang terkandung dalam ovi spa sangat berhasil untuk menarik segala toksin dari dalam tubuh kita hanya dengan rendaman.

Istimewa nya Ovi spa kerana berbeza dengan produk yang lain dengan merangsangkan tindak balas metabolisme badan. Ovi spa mampu merangsang dan meningkatkan metabolisma tubuh badan seseorang dengan rangsangan refleksology melalui kaki sehingga ke seluruh tubuh badan. Peningkatan metabolisme akan menyebabkan peredaran darah semakin lancar dan berkesan membuang toksin dan membakar lemak berlebihan.


Ovi spa membantu dalam meningkat metabolisme tubuh badan seseorang serta berkesan membuang toksin dan membakar lemak yang berlebihan. Dengan peningkatan metabolisme,peredaran darah akan menjadi lebih lancar seterusnya mengurangkan lemak tepu, mengecilkan bahagian pinggang, mengempiskan bahagian perut, melangsingkan bahagian tangan dan kaki, seterusnya mengembalikan bentuk badan yang sempurna.

Melalui tindakan sel meridian bahan aktif semulajadi seperti asid L- askorbik , Vitamin C , ekstrak Licorice, ekstrak Mulberry, Arbutin dan tumbuhan asas yang lain sebagai bertindak sebagai agen pemutihan kulit untuk memusnahkan dan menghalang pengeluaran melanin kulit untuk kulit yang lebih cerah dan bersinar.Protein Deep Sea Fish dan ekstrak Centella asiatica yang berfungsi untuk memulihkan serat elastin dan tisu kolagen dalam tubuh untuk hasil pemutihan kulit yang lebih lama.




Bagaimana pulak cara penggunaan Ovi Spa ni?

i) Masukkan satu pek 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' foot Mix, dan 5g ( satu sudu teh ) Krim 'OVI SPA - KURUS RENDAM KAKI' ke dalam besen.


ii) Masukkan air panas bersuhu sekurang-kurangnya 45 Celcius. Air panas diperlukan untuk kesan yang lebih baik. Anda akan melihat pembentukan kristal-kristal kecil yang bulat semasa proses tersebut.


iii) Letakkan kedua-dua kaki ke dalam besen di atas Kristal-kristal bulat tersebut. Satu gelombang haba boleh dirasai dari tapak kaki merebak ke seluruh badan.


iv) Selepas 30 minit, lap kedua-dua kaki anda menggunakan tuala kering dan sapukan krim pelembab harian anda.


Antara kesan selepad rendaman kaki menggunakan Ovi Spa


  • Badan terasa ringan selepas rawatan ovi spa
  • Hilang sakit kepala dan stress( tekanan) 
  • Badan segar dan dapat menikmati tidur yang lena!
  • Kaki tidak kejang setiap pagi
 

Amaran: Ibu mengandung tidak digalakkan menggunakan Ovi Spa..Namun ibu menyusukan tiada masalah untuk menggunakan Ovi Spa.


Saranan: Sangat best gunakan Ovi Spa dambil sapu Opa Snow di bahagian berlemak.. 



SEKIRANYA BERMINAT NAK TRY BOLEH LA SMS/WHATSAAP/WECHAT IMA DI TALIAN 012 8706289
ATAU TERUS INBOX IMA KAT Ima Collection
Serius buyer only ye.


Obuse Eyebrow

Assalamualaikum..

Ada tak sesiapa kat sini yang tak berapa reti nak kemaskan kening dan tak reti nak guna pencil eyebrow? Kalau ada, kita serupaa..haha.. memang tak semua orang ditakdirkan pandai dalam semua bidang termasuk la mencantikkan diri..Tapi hampir semua wanita ingin kelihatan cantik dan menghias diri.ok lupakan cerita lain.hari ni ima sekadar nak kongsikan satu barang baek yang iaitu item khas untuk menghias dan merapikan kening.

Pernah dengar tak obuse eyebrow? Ni ima nak kenalkan bagi yang belum tau apa tu obuse eyebrow.. obuse eyebrow ni mempunyai 3 warna. Warna coklat lembut, coklat terang dan hitam.Berus yang lembut juga disediakan dalamset obuse ni.
obuse ni boleh digunakan di kening bagi yang tak reti nak guna pencil eyebrow macam ima..kahkah.. sangat mudah, cepat dan jimat masa..sesuai bagi wanita berkerjaya dan pelajar U yang tak punya banyak masa untuk berhias. Selamat mencuba uolzz..


SEKIRANYA BERMINAT NAK TRY BOLEH LA SMS/WHATSAP/WECHAT IMA DI TALIAN 012 8706289
ATAU TERUS INBOX IMA KAT FACEBOOK

Alpha Arbutin Set

Alpha Arbutin Soap




1. Efektif untuk menghilangkan bintik2 hitam, bekas luka dan jerawat.

2. Dipakai untuk badan dan wajah.

3. Sangat efektif untuk pemutihan kulit.

4. Hasil yg sangat memuaskan dan kekal.

5. Memudarkan dan menghilangkan pigmentasi dan bintik hitam pada wajah.

6. Meratakan tona warna kulit.

7. Lulus FDA di Thailand.

8. Selamat digunakan, tiada kesan sampingan.



Alpha Arbutin Pure Serum


Fungsi:
  • Membantu mengurangkan kedut-kedut dan tompok-tompok hitam secara beransur-ansur 
  • Mencerahkan kulit dan menjadikan anda kulit putih yang semula jadi. 
  • Ia juga membantu untuk mengetatkan liang-liang dengan menjadikan kulit aura bersinar dalam tempoh 7-14 hari.
 
Cara guna: Sapukan pada muka atau kulit pada waktu pagi dan malam
ALPHA ARBUTIN HONEY MILK
BODY LOTION
SPF 60 PA+++
SCRUB SUPER ALPHA
Nak beli borong sabun alpha secara borong?? jom whatsapp ima sekarang..
SEKIRANYA BERMINAT NAK TRY BOLEH LA SMS/WHATSAAP/WECHAT IMA DI TALIAN 012 8706289 ATAU SMS KE 0194876298
ATAU TERUS INBOX IMA KAT Ima Collection
Serius buyer only ye.